Over Flashography

Flashography is opgezet voor fotografen die een reportageflitser bezitten, maar worstelen met het juiste gebruik ervan.

Bij Flashography leren fotografen grip te krijgen op hun flitser. Deze kleine, praktische en betaalbare lichtbron biedt talloze mogelijkheden. Met heldere uitleg en stap-voor-stap oefeningen leer je hoe je – moeiteloos – prachtig belichte flitsfoto´s maakt op iedere binnen- en buitenlocatie.  


Wat bieden we?

Een instructieboek met de basistechnieken van flitsfotografie. Dit boek beleeft inmiddels de 4e druk en is een favoriet naslagwerk van vele amateur- en beroepsfotografen. Ideaal voor beginners in de flitsfotografie. 


eBook met 12 sublieme flitsfoto’s uitgelicht. Ideaal voor degenen die verder willen dan de basistechnieken. Met 12 voorbeeldfoto’s leer je precies hoe je ze kunt namaken.


Over de oprichter

Flashography is een initiatief van Sonja van Driel, trainer en schrijver met meer dan 25 jaar ervaring in het fotografie-vak.

Co-shooters

Photos at this website have been accomplished with the following co-shooters: Maike den Houting, Marjan Rosendahl, Esther Langendam, Raquelle van Gemert, Marjolein Moens, Petra van Zanten, Maureen van Dijk, Petra Teeuwsen and Jet Vugts.