Over Flashography

Flashography is gericht op fotografen die fotograferen voor plezier of professie en daarbij hun reportageflitser moeten of willen inzetten.

De focus ligt op een heldere uitleg en de oh-zo belangrijke praktijkoefeningen. Je leert stap-voor-stap hoe je – moeiteloos – perfect belichte flitsfoto’s maakt op iedere binnen- en buitenlocatie.  

Met deze basiskennis biedt deze kleine, praktische en betaalbare lichtbron talloze mogelijkheden.


Wat bieden we?

Een instructieboek met de basistechnieken van flitsfotografie. Dit boek beleeft inmiddels de 4e druk en is een favoriet naslagwerk van vele amateur- en beroepsfotografen. Ideaal voor beginners in de flitsfotografie. 


eBook met 12 sublieme flitsfoto’s uitgelicht. Ideaal voor degenen die verder willen dan de basistechnieken. Met 12 voorbeeldfoto’s leer je precies hoe je ze kunt namaken.


Privéles via Zoom. Je kunt kiezen voor het leren van de basistechnieken flitsfotografie, of voor gevorderde technieken.  


Over de oprichter

Flashography is een initiatief van Sonja van Driel, trainer en schrijver met meer dan 25 jaar ervaring in het fotografie-vak.

Co-shooters

Photos at this website have been accomplished with the following co-shooters: Maike den Houting, Marjan Rosendahl, Esther Langendam, Raquelle van Gemert, Marjolein Moens, Petra van Zanten, Maureen van Dijk, Petra Teeuwsen and Jet Vugts.