Over Flashography

Flashography is opgezet voor fotografen die een reportageflitser bezitten, maar worstelen met het juiste gebruik ervan.

Met een heldere uitleg en stap-voor-stap oefeningen ga je aan de slag met het maken van prachtig belichte flitsfoto´s op binnen- en buitenlocaties, in lichtrijke en lichtarme situaties.


Wat bieden we?

Een instructieboek met de basistechnieken van flitsfotografie. Dit boek beleeft inmiddels de 4e druk en is een favoriet naslagwerk van vele amateur- en beroepsfotografen. Ideaal voor beginners in de flitsfotografie. 


Online instructies draadloos flitsen. Ideaal voor degenen die verder willen dan de basis. Met de achter-de-schermen-foto’s leer je hoe je de flitsfoto’s kunt namaken, of naar eigen smaak aanpast.


Workshops flitsfotografie. Leer je liever flitsen onder persoonlijke begeleiding van een docent? Wil je veel leren in een kort tijdsbestek en al je vragen stellen over de werking van je flitser? Volg dan een van onze workshops.


Over de oprichter van Flashography

Sonja van Driel zit al meer dan 25 jaar in het fotografie-vak. Eerst als fotograaf later als auteur en trainer (zie foto’s hieronder).

Sonja’s fascinatie voor de mogelijkheden van reportageflitsers heeft geleid tot het maken van lesstof waarmee fotografen grip krijgen op het flitslicht. Met gemak.