Over Flashography

Flashography is opgezet voor fotografen die een reportageflitser bezitten, maar worstelen met het juiste gebruik ervan.

Met een heldere uitleg en stap-voor-stap oefeningen ga je aan de slag met het maken van prachtig belichte flitsfoto´s op binnen- en buitenlocaties, in lichtrijke en lichtarme situaties.


Wat bieden we?

Een instructieboek met de basistechnieken van flitsfotografie. Dit boek beleeft inmiddels de 4e druk en is een favoriet naslagwerk van vele amateur- en beroepsfotografen. Ideaal voor beginners in de flitsfotografie. 


Online oefeningen flitsfotografie. De beknopte versie van bovengenoemd instructieboek, speciaal geschreven voor degenen die fotograferen met Canon, Nikon, Sony, Fujifilm of Panasonic en compatibele TTL flitsers. 


Online oefeningen draadloos flitsen. Ideaal voor degenen met basiskennis flitsfotografie. Met 15 achter-de-schermen-foto’s leer je hoe je de flitsfoto’s kunt namaken (of naar eigen smaak aanpast).


Over de oprichter van Flashography

Sonja van Driel zit al meer dan 25 jaar in het fotografie-vak. Eerst als fotograaf later als auteur en trainer (zie foto’s hieronder).

Sonja’s fascinatie voor de mogelijkheden van reportageflitsers heeft geleid tot het maken van lesstof waarmee fotografen grip krijgen op het flitslicht. Met gemak.