Praktijkboek Draadloos Flitsen

Fotograferen met de flitser losgekoppeld van de camera geeft foto’s een extra dimensie. Het is makkelijker dan menigeen denkt. Dit boek gaat je beslist helpen je flitsfoto’s naar een hoger niveau te brengen.

Net als in het boek Flitsen met een Reportageflitser, van toevalstreffer naar voltreffer, ligt de focus op het actief aan de slag gaan met het maken van flitsfoto’s.
Je krijgt maar liefst 11 Achter-de-schermen-foto’s voorgeschoteld. Deze kun je vergelijken met recepten uit kookboeken. Ieder ‘fotorecept’ bevat de bereidingswijze en de informatie over de totstandkoming van de flitsfoto, zodat je deze zelf kunt maken.

Voorts leer je over de verschillende lichtopstellingen, lichtvormers, hoofdlicht, achtergrondlicht, rimlicht, kleurtemperatuur en de samenhang tussen flitslicht en omgevingslicht en het perfectioneren ervan.


Voor wie is dit boek geschreven?

Voor fotografen die zich richten op portretten, trouw- en bedrijfsfotografie, dans- en evenementenfotografie, stillevens, food- en stockfotografie, nou ja, eigenlijk ieder soort fotografie waarbij je reportageflitsers inzet.


Welke apparatuur heb je nodig?

Een spiegelreflexcamera of systeemcamera. – Een TTL of manuele reportageflitser, met of zonder LCD scherm. – Een TTL of manuele triggerset (niet nodig als je met de ingebouwde draadloze flitsbesturing werkt). – Een statief voor de flitser en/of de camera.


Bestellen

Bekijk het inkijkexemplaar Praktijkboek Draadloos Flitsen of klik op de blauwe knop om het boek direct te bestellen.
ISBN/EAN: 978-90-815331-9-5

Koop in de webshop – €22